HTML

folyt köv. nyerőgép

2010.02.09. 09:07 Uz Bence

Elérkezett a rendőrök ideje mint már írtam. Beültették Bencét az autóba és elindultak vele a rendőrségre, útközben eszükbe jutott hogy van egy kollégája kivel éjjel nappal együtt lógnak és játszanak.

- Hát látogassuk meg ot és beszelgesunk vele.

- éjjel 2 kor ?

- ki o hal lákik ?

- nem tudom a bárokból ismerem, a becenevét tudom csak, hogy Kesztyüs.

Tudta ő jól csak hát ember a barátját nem rántja magával. Ez a Kesztyüs gúnynév akkor ragad a haverjára mikor is egyszer tetőn keresztül besurrant egy boksz edzőterembe és onnan elhozott két zsák boksz kesztyűt , ezt csupán 11 éves korába és másnap egész lakótelep boksz kesztyűben sétált. Hiába nem lehet elég korán kezdeni. Máskor meg óvodákba surrantak be matchbox kisautókért mert az fölért bármely konvertibilis valutával. Azzal lehetett csereberélni bármire a játszótéren Rahan képregényújságra ,bőr labdára de még biciklire is. Ott buktak meg a fiuk, hogy felgyújtogatták a villanyt az óvodában . Ez eléggé feltűnő volt és kihívták a rendőrséget. De volt még egy híres eset mikor is egyik gyerek Csicsi kifigyelte osztálytársa faterját , mikor náluk volt vendégségben, hogy egy aktatáska dollárt pakolászik,és megleste a számzár kombinációját. Másnap már váltották is a dollárt befele a fekete piacon. Mondanom se kell egész lakótelep bandája megint mulatott. Ott bukott meg a dolog , hogy az osztálytársának eltűnt a házkulcsa és ezzel együtt Csicsi gyerek is az iskolából, napokig 5 taxival járták a várost  walki talki-kal beszélgettek és két fekete zacskó pénz volt a honuk alatt. Miután kiderült a dolog Csicsit meztelenül hátrakötött kézzel kergette a faterja a tömbházkörül egy nagy fával. Kérték ki részesedett a dologból az szolgáltassa vissza a pénzt hogy ne legyen nagyobb gond belőle. Mindenki vonakodott fölmenni Csicsiékhez , de a megmaradt pénzt azt szívesen vissza adta volna csak hogy mentse irháját. Kesztyüs gyerek ajánlkozott hogy ő vállalja a delegációt. Összegyűlt majdnem egy zacskó pénz, ami mire felért az emeletre eléggé megcsappant tartalma.

Folyt köv.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzbence.blog.hu/api/trackback/id/tr31741345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása