HTML

falu bikája 1

2010.02.11. 10:26 Uz Bence

Minden falunak meg van a maga b.szájba embere ki úgy érzi ,hogy rettegésbe kell tartani az embereket és kijár neki a tisztelet mit az öklével parancsolt ki. Ez valahogy olyan mind minden iskolai osztályban meg van a kövér ,legerősebb, legmagasabba, koty-bele szilvalé típusú tanuló és minden falunak megvan a maga keresztje. Ilyen falu bikája típusú emberekről fogok pár sztorit megosztani a napokban veletek.

Első bikánk gúnynevén Kontra azzal töltötte napjait , hogy kocsmákban és szórakozóhelyeken tanyázott és ott bárki csak ferdén nézett rá lecsapta mind a taxi órát aki meg nyugodtan akart lenni az fizetett neki (nyalta a hátsóját :).Történt egy napon , hogy pár kis bika fölcseperedett és ajánlkoztak egyik szórakozóhelynél hogy ők majd bevédik.Ez Kontrá-nak nem tetszett . Egyik nap megjelent ezen a szórakozóhelyen és elkezdett ott vackorkondi. Mire ezek kérték hogy távozzon mivel ők védik ezt a helyet és jó volna a barátságot megtartani. Kontra csak tovább vackorkodott , mire a kis bikák az ablakon keresztül mutatták meg az utat a távozásra. A történteket nem tudta feldolgozni Kontra és mivel sokan voltak az ellenfelek gondolta megtoldja öklét egy láncfűrésszel. Hazament elvette a láncfűrészt és visszatért a szórakozóhelyre.Ott össze vissza hadonászott kaszabolt asztalt széket, nem bírták leállítani , mig végül a láncfűrész becsípte az abroszt és leállt. És ekkor megint jól elverték a Kontrát.

>>Láncfűrésszel verte szét a Sugás vendéglőt<< most melyik verzió igaz ?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzbence.blog.hu/api/trackback/id/tr111748777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása